Kontakt

RIETTI PPH-SYSTEM është gjithmonë e disponueshme për çdo sugjerim dhe paqartësi që mund të keni.

Për çdo nevojë ose pyetje që mund të keni për produktet tona ose për kompaninë ju lutemi të na vizitoni në adresën tonë të poshtë shënuar ose përdorni numrin e telefonit dhe adresën e emailit për të na kontaktuar, gjithashtu për kontakt të shpejt ju mund të përdorni formën e kontaktit në anësore dhe ne do të ju përgjigjemi sa më parë.


Adresa: Lagjia 14 , Ish Ndermarrja e Serave , Shkozet- Durres

Email: [email protected]

Telefon: +355 (0) 67 2009 209